September
Je hebt net de Kick-In en de Kennismakingstijd (KMT) achter de rug en je hebt de laatste weken amper tijd gehad om bij je ouders te slapen. De tijd is aangebroken om aan je studie te beginnen en je kan natuurlijk eindelijk als lid naar de Sociëteit. De komende weken ga je uit je jaargenoten een jaarclub met 8 tot 12 jongens of meisjes vormen die je beste vrienden zullen worden!
Oktober
Je hebt inmiddels een groep jongens of meisjes gevonden waarmee je een jaarclub gaat vormen. Samen met deze groep ga je allerlei leuke activiteiten ondernemen, waaronder een stedentrip, schaatsen op de ijsbaan en kroeghockey. Het Sociëteitsbestuur is zojuist gewisseld en gaat samen met de Senaat op beleidsweek ergens in het land. De oude besturen zullen de taken overnemen en er zal een hele losse sfeer hangen. Jouw club zal bekend zijn bij de hele vereniging en je zal zien dat je vrijwel iedereen inmiddels kent. Je sluit de maand af met de spiegelavond, waarop jij als ‘oudste’ lid op de kroeg mag staan.
November
November is de maand van de eerste tentamens, maar desondanks is er voldoende te doen op de Sociëteit. Er is een speciale mannen- en vrouwenavond, waarop de dames en de heren onafhankelijk van elkaar een activiteit zullen ondernemen. Verder is er een feest samen met onze zusterverenigingen Tragos en ESC uit Maastricht en Eindhoven en heb je uiteraard op elke kroegavond de mogelijkheid om een klein drankje te doen om eventjes de tentamenstress te ontvluchten. De tentamens sluiten we traditiegetrouw af met het NaTentamenFeest.

December
Het kerstreces komt er bijna alweer aan en je bent inmiddels volledig gewend aan de vereniging. Je zal je er misschien nog wel beter thuis voelen dan sommige ouderejaars! Aan het begin van december zal Sinterklaas onze Sociëteit bezoeken en mogen de verschillende jaarclubs zich helemaal uitleven op hilarische ideeën voor cadeaus en gedichten voor andere clubs. Enkele dagen voor Kerst is het tijd voor het jaarlijkse kerstdiner, waarbij de hele vereniging een bijzonder chique diner zal nuttigen.
Januari
Je hebt de Kerst lekker bij je ouders doorgebracht en hebt de mogelijkheid gekregen eens lekker te ontspannen. Het is pas enkele minuten 2017 en je baant je alweer een weg naar de vertrouwde Sociëteit om aldaar met je vrienden de Sylvesterparty te vieren! Je maakt je nog even geen zorgen over de tentamens van het eind van de maand en pakt nog een paar geweldige kroegavonden mee, waarop je jaarclub zich officieel zal presenteren aan de vereniging. De avond staat geheel in het teken van jou en je jaarclub. De laatste helft van de maand zal in het teken staan van studeren, studeren en nog eens studeren.. en natuurlijk een klein motivatiebiertje op z’n tijd.
Februari
De tentamens zijn weer binnengekopt, het NaTentamenFeest is overleefd en je kan fris beginnen aan het derde kwartiel. Dit is het moment om ook je ouders kennis te laten maken met de vereniging waar jij zo graag komt en daarom komen alle ouders van je jaargenoten op de ouderdag de Sociëteit bekijken en wordt er ’s avonds gedineerd. Vlak hierna heb je de mogelijkheid om met 50-75 Audentianen op pad te gaan en de ski’s onder te binden tijdens de Bokaal Skireis. Inmiddels ben je officieel geïnaugureerd als jaarclub en sluit je de maand mogelijk af met een fortuin na het winnen van het Tranquillum Pokertoernooi.

Maart
Het seizoen is weer geopend en daarom zul je begin deze maand contact maken met de disputen tijdens ‘Open de Jacht’. Alle disputen organiseren kleine activiteiten waar je aan mee kan doen en je kan je vast oriënteren op een club die bij je past. In de weken hierna zul je met verscheidene disputen meeborrelen en krijg je een heel andere kant van het kroegleven te zien. Je sluit, samen met de disputen, de maand af met de hilarische Dispuutswissel, waarbij elk dispuut zich voordoet als een ander dispuut.
April
In april bestaat Audentis alweer 36 jaar en dit wordt uiteraard gevierd! Een week lang zal de Sociëteit onherkenbaar zijn en zul je je in een geheel naar het thema aangeklede wereld wanen. Naast drie gave feesten met grote DJ’s kun je ook meedoen aan de jaarlijkse autorally, dagactiviteit, cabaretvoorstelling, het diner en natuurlijk als afsluiting een spetterend gala. De jongens zullen deze maand druk bezig zijn om een leuke date te krijgen en de meisjes hoeven alleen maar af te wachten tot ze gevraagd worden. Dit is één van de mooiste weken van het jaar!
Mei
Inmiddels heb je met veel disputen meegeborreld en heb je waarschijnlijk een leuke club gevonden die bij je past..nu is het nog zaak om daadwerkelijk gevraagd te worden. Tijdens de Doedelaarsch-avond zal een dispuut jou veroveren en kies je officieel voor het leukste dispuut.

Juni
Het begint alweer mooi weer te worden, maar nog eenmaal mag je een plekje zoeken in de UB om te studeren voor de laatste tentamens om je propedeuse binnen te kunnen halen. Direct na de tentamens geniet je nog van een van de laatste kroegavonden en sluit je het jaar in stijl af met het ‘Zuip-de-tank-leeg’-feest.
Juli
In juli is de Sociëteit gesloten en heb je de mogelijkheid om heerlijk op vakantie te gaan om uit te rusten van het eerste jaar waarin je je student mocht noemen; een enerverend en bijzonder interessant jaar.
Augustus
De deuren van de Sociëteit openen zich weer en de Kick-In staat voor de deur. Een jaar geleden liep je zelf nog rond in een onbekende stad en nu zul je als tweedejaars de nieuwe mensen begeleiden. Je voelt je weer helemaal thuis op de Sociëteit en je kent inmiddels iedereen. Je kan terugkijken op een zeer geslaagd jaar en je beseft dat je alles uit je studententijd haalt!