Veel leden van Audentis wonen in de binnenstad en hebben vaak een slaapplaats voor je beschikbaar tijdens de Kick-In! Wil jij ook het maximale uit jouw Kick-In halen? Neem contact met ons op en wij regelen dat jij een slaapplaats hebt gedurende de Kick-In! Wie weet wordt dit wel je toekomstige studentenhuis!

Audentis heeft 12 verenigingshuizen waarvan alle bewoners lid zijn van Audentis. Onderling hebben de huizen een hele goede band met elkaar! Door het hele jaar heen worden er borrels georganiseerd en sommige huizen regelen samen ook een eerstejaars-ruil, waarbij de nieuwe bewoners van twee huizen ruilen om zo meer mensen te leren kennen. Daarnaast ervaar je hoe groot sommige verschillen tussen huizen kunnen zijn.

Op Audentishuizen wonen voor het grootste deel alleen maar Audentianen. Doordat Audentianen zeer ondernemend zijn, zijn deze huizen vaak actief, groot en zeer bekend onder de studentenhuizen in Enschede!

Kom jij waarschijnlijk nu naar de Kick-In met je rugzak en slaapzak omdat je nog druk op zoek bent naar een huis? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! Gelukkig zoeken best wat huizen nog nieuwe huisgenoten. Neem snel contact op met het huis wat jou aanspreekt!

Ga naar onze huizen
Ga naar hospiteren