Jaarclub Phoenix & Kabaal

Technische bedrijfskunde

Ha kiddo!

Phinaal

Wil jij de allermooiste week van je leven meemaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Audentis doegroep Phoenix-Kabaal, kortom Phoenaal. JC Phoenix is een mannenjaarclub, bestaande uit 13 vrienden, die de Enschese kroegen altijd op zijn kop zet. De 10 meiden van Kabaal zorgen daarbij onder andere voor het nodige volume, maar vooral gezelligheid.

Bier drinken is een van de prioriteiten deze week, lust je dit nou (nog) niet? Geeft niet, leer je wel. We zijn een actieve groep en zullen daarom veel bij de activiteiten van de Kick-In aanwezig zijn. Daarnaast zullen we jullie meenemen naar al het gave dat het Enschedese studentenleven te bieden heeft. Hier zijn wij erg flexibel in, want dit is JOUW week. Wat jij mee wil maken, daar gaan wij heen!

Kortom een Kick-In met ons betekent de allermooiste introductie die je je kan voorstellen! Klinkt jou dit goed in de oren, zorg dan dat je een plekje bemachtigd in onze doegroep!

Kannix!

Het College CNØDDE

Technische bedrijfskundeCnødde Bierkar

Het College Cnødde, kortweg Cnødde, is het alleroudste actieve dispuut verbonden aan de UT en sinds 1970 een begrip in Enschede. Iedere woensdag staan wij vanaf 17:30 in onze gele truien te borrelen op onze eigen sociëteit “de Gele Kater”, gelegen in het epicentrum van het Enschedese studentenleven: de Oude Markt. We zijn een groep van 17 ambitieuze en gezellige mannen. Cnødde is trots, kennis en karakter met vriendschappen voor de rest van je leven en waar het geheel meer is dan de som van de delen. Naast onze wekelijkse borrels, organiseren we epische evenementen waaronder uiterst chique galabals op een ludieke locatie en het eerste officiële evenement van de kick-in met de Cnødde City Tour. Een kick-in met ons betekent de allermooiste introductie die je je kan voorstellen! Door onze onafhankelijkheid (als dispuut) kunnen en zullen we je kennis laten maken met alle verenigingen, plekken, mensen en activiteiten die Enschede te bieden heeft. We laten je alle hoeken van het studentenleven in Enschede zien! Daarnaast zijn we met een enorm actieve groep waardoor we altijd met veel aanwezig zijn bij de activiteiten van de kick-in. Klinkt jou dit goed in de oren en ga je TBK studeren, zorg dan dat je een plekje bemachtigt in onze Cnødde doegroep! We zien je dan! Rotzooi!

Jaarclub LINK

Technische geneeskunde & Biomedische technologieLink

JOEHOE! Wij zijn 11 spontane, leuke, gezellige meiden en samen vormen wij LINK; een jaarclub van studentenvereniging Audentis. Na onze Kick-in vorig jaar hebben wij elkaar gevonden. Sindsdien zijn we een hele hechte vriendinnengroep. Op dinsdagen komen wij bij elkaar om gezellig te eten, kletsen en daarna een biertje te doen op de kroeg. We delen superveel leuke momenten met elkaar, waaronder een surf/festival vakantie afgelopen zomer.

Wij hebben ontzettend veel zin om met jullie allerlei gekke avonturen te beleven tijdens de Kick-in. We gaan een gezellige week tegemoet. We gaan Enschede van Noord tot Zuid, van boven tot onder (in ’t Gat) beleven zodat jullie Enschede na één week nooit meer willen verlaten!

Willen jullie dit LINKe avontuur met ons aan gaan? Wij hebben er enorm veel zin in.

BLOEDLINK

Disputen KOH-I-NOOR & PIMPELLE

Technische Geneeskunde & Biomedische Technologie

Lieve Kiddo’s! Zin in om Enschede te ontdekken, nieuwe vrienden te maken of kortweg zin in een geweldige Kick-In? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn twee disputen die jullie graag een duwtje in de goede richting willen geven. Herendispuut Koh I Nor en damesdispuut Pimpelle zijn allebei een dispuut van de studentenvereniging Audentis. Samen vormen wij met mannen en vrouwen van verschillende studies en verschillende studiejaren één grote diverse doegroep. Wat we gaan doen? Alles wat jij wil! Maar natuurlijk vooral veel feest vieren.  

Wij bieden jullie een geweldige week aan waarin we zoveel mogelijk willen laten zien en meemaken. Voor ieder wat wils! Wij kijken er al enorm naar uit en hopelijk jullie ook!

Pimpelluh
109!

 

Disputen TRANQUILLUM & BROKAAT

Technische Geneeskunde & Biomedische Technologie
TQ

Tranquillum is een herendispuut en het oudste kroegdispuut van studentenvereniging Audentis. Brokaat is een van de drie damesdisputen van Audentis. Wij zijn een groep van 30 mannen en vrouwen die klaarstaan om jou een onvergetelijke Kick-In te bezorgen! Wat we gaan doen? Alles wat jij wil! Maar natuurlijk vooral veel feest vieren. We hebben al tientallen jaren ervaring, dus weten ondertussen waar tijdens de Kick-In de leukste feestjes gevierd worden en hoe jij zoveel mogelijk kennis maakt met het studentenleven. Heb jij zin in een fantastische week vol gave en te gekke activiteiten en de vetste Brokaatfeesten? Sluit je dan aan bij de doegroep van Tranquillum en Brokaat!

Jaarclub REBELLE

Industrieel ontwerpen

Rebelle

Wij zijn jaarclub Rebelle, wij zijn 8 actieve en enthousiaste meiden. We kennen elkaar sinds september en snel daarna vormden we een jaarclub. Als jaarclub zijn we hecht en actief, we ondernemen samen veel activiteiten. Samen eten of uiteten, sporten, koningsdag vieren, terrasjes pakken, naar festivals gaan, karaoke, dansjes en drankjes doen. Wij hebben er super veel zin in om ook samen met jou veel activiteiten te doen te doen tijdens de Kick-In en er een top tijd van te maken! Tijdens deze week geven we je een goed beeld van Enschede en het studentenleven, daarom zullen we zoveel mogelijk feestjes meepakken. Met ons zal je een goed gevulde en onvergetelijke week beleven!

Op de kleintjes!

Jaarclub TURBULENT

Psychologieturbulent

Beste kiddo!

Wil jij een fantastische kick-in beleven? Door een tal aan leuke activiteiten en vet gave feesten elkaar beter leren kennen? En ook zeker niet te vergeten, van het studentenleven in Enschede proeven? Dan zit je zeker goed bij de mama’s van Turbulent. Wij, Turbulent zijn negen leuke meiden van studentenvereniging Audentis. Onze groep bestaat uit allerlei verschillende karakters en verschillende studies wat juist ontzettend leuk is. Door deze diversiteit vind je altijd iemand  waar jij het goed mee kunt vinden en je echt een onvergetelijke kick-in gaat beleven!  Wat ons onderscheidt van de rest is….. Niets is te gek…. En ook zeker niets is te WILD voor Turbulent! Dus lust jij een of meerdere biertjes of andere drankjes. Houd  jij er van om tot ’s ochtends vroeg te dansen en ook zeker de volgende dag niet al te vroeg op te staan? Dan is Turbulent DE groep die precies past wat jij zoekt!

Heeft dit stukje je aangesproken? Wat natuurlijk niet anders kan….

Schrijf je dan snel in bij doegroep Turbulent en dan laten wij jou zien wat meemaken is!

 

Jaarclub TANTALUS

International Business Administrationtantalus

Zin in een hele mooie Kick-In? Zin om de mooiste kanten van Enschede te zien? Zin om Grolsch te drinken als een baas? Zin om met Gert naast de Jumbo te kamperen? Zin om bier te knallen als een vedette? Maar bovenal zin in een legendarische Kick-In die je de rest van je studententijd, en misschien wel je hele leven, onthoudt? Dat is wat wij je bieden. Wij als super gave jaarclub van 7 gaan er alles aan doen om jullie de Kick-In vol te laten beleven, waarbij we zoveel mogelijk proberen mee te maken. Op de ochtenden na, immers: ’s avonds een vent, ’s ochtends brak,

Wij zijn 7 gasten die vorig jaar na onze Kick-In lid zijn geworden van Audentis en hebben vervolgens een jaarclub gevormd waarmee we ondertussen veel mooie avonden gehad hebben met nog veel meer mooie verhalen. We zijn een weekend weg geweest, borrelen in ieder geval elke dinsdag samen en nu gaan we voor jullie een mooie week neerzetten.

We kijken uit naar een vies smerig mooie Kick-In, jullie ook?

Dispuut HØKEN 

Civiele Techniek

Aoooooooo Kiddo’s

U bunt geslaagd voor uw veeweeooooo! En dat bunt meui! Maar nu gaan jullie studeren in Enschede, een van de mooiste studentensteden in Nederland. Maar voordat dat studeren begint, staat er een geweldige kick-in voor jullie klaar. Deze kick-in kunnen jullie beleven met ons samen. Wij zijn boeren herendispuut Hoken, 20 losgeslagen mannen. 

Ook dit jaar zal er weer een fantastische programma ingepland staan, georganiseerd door zowel de universiteit als studentenvereniging Audentis. Wij zullen hier alles van meepakken en het maximale uit jullie kick-in halen. ‘s Avonds gaan we onmeunig beunhazen op de beste feesten en zullen we het bruisende nachtleven van Enschede tot in de late uurtjes meepakken.

We gaan ervoor zorgen dat jullie bekend raken met de campus, de verschillende studentsporten en de gezelligheidsverenigingen hier in Enschede, maar zullen we jullie ook laten zien welke leuke disputen en commissies je kunt hebben in je studententijd. Zo kan jij de perfecte basis vormen om te beginnen met studeren en weet jij zeker dat dit de plaats is waar jij thuishoort.

Met onze doegroep zal je de hele week lopen hollen, rennen, rollen en de gekste dingen beleven om jouw kick-in onvergetelijk te maken. Wil jij een van de leukste tijden van je leven meemaken (of wil je stiekem gewoon meerijden op die mooie grijze trekker)? Kies dan voor de doegroep van Hoken.

Dispuut HØKEN

 

 

Jaarclub SOLIDE

Werktuigbouwkunde

solide

Staal, bakstenen en een hoop lol met elkaar. Dat is eigenlijk waar jaarclub Solide voor staat. Na een jaar studerend Enschede overleefd te hebben, zijn we klaar voor de volgende stap: Kiddo’s. Als een groep losgeslagen gasten begonnen we dit jaar en het is gek hoe goed je al bevriend bent na een jaar. Op de dinsdagavond (Jaarclubavond!!) praten we met zijn allen weer bij, over wat we afgelopen week hebben gedaan en wat we die avond allemaal gaan beleven. Als enige jaarclub op de kroeg hebben wij een ECHTE baksteen aan ons jaarclub bord hangen, waar we dan ook altijd op proosten. Ga jij komend jaar WB studeren en ben jij wel benieuwd wat wij, audentis en studerend Enschede voor jou te betekenen heeft, of heb je gewoon zin in een leuke week vol met de gekste en leukste dingen. Kies dan vooral voor JC Solide om je door 13 papa’s en oompjes te laten leiden in een fantastische week. Je kan ook maar op een manier uitvinden waar de naam Solide vandaan komt…
Baksteen!

Dispuut AD HOC

WerktuigbouwkundeDSC_6580

Bravo! Toekomstig student van de innovatieve en toonaangevende Universiteit Twente! Deze week zal je heen en weer gesleep worden onder begeleiding van te fanatieke Papa’s & Mama’s, vers van geest en nieuwsgierig naar alles wat deze stad te bieden heeft. Je zal ontvangen worden door stralende mensen die je willen overtuigen om voor hun vereninging of groep te kiezen. Misschien heb je voorafgaand aan deze introductieweek al uitvoerig onderzoek gedaan, wat de Kick-in louter tot een noodzakelijk kwaad maakt.

Wij, het ongeregelde en roze heerendispuut AD HOC van Audentis et Virtutis, zullen jullie jezelf laten ontplooien tot de persoon die je altijd hebt willen zijn. De tijden van gehoorzamen en regels is voorbij, het is tijd dat je de toon gaat zetten. Echter, om te zorgen dat jullie niet als ongeleide projectielen de stad onveilig maken, zullen wij de komende 8 nachten een mentorrol gaan vervullen. Terwijl je staat te heersen tijdens de vele activiteiten en feesten zullen wij ons best doen om dit de mooiste week van je nog prille studententijd te maken.

Wat je van ons kan verwachten is het creëren van een hechte en prominente groep pikkebazen, het deelnemen aan de waardige feesten en activiteiten die de Kick-in rijk is en het laten stromen van de pieken die pappie en mammie nog voor je eindexamen hebben meegegeven. Welkom in Enschede!

Met roze Groet,

Toc!

Heerendispuut AD HOC