Commissies

Uitdaging naast je studie

Bij Audentis staat je studie op nummer één, maar ontwikkeling naast je studie is misschien wel net zo belangrijk.  Hier is binnen Audentis meer dan genoeg ruimte voor, bijvoorbeeld door je in te zetten voor één van onze talloze commissies of je aan te melden voor een door ons georganiseerde bedrijvendag.

Zet bijvoorbeeld een volle week met gezellige activiteiten neer voor de verjaardag van de vereniging, organiseer de Kick-In van Audentis van voor tot achter of organiseer verschillende activiteiten voor eerstejaars zodat zij elkaar beter kunnen leren kennen! Deze commissies en nog vele anderen bieden jou de kans om naast je studie ook praktische ervaring op te doen en grote projecten te lanceren. Een aantal van deze commissies zijn hieronder uitgelicht;

Dies Natalis

De verjaardag van de vereniging, ook wel Dies Natalis is elk jaar een groot feest! Als Dies-commissie ben je verantwoordelijk om een week vol met activiteiten te organiseren. Ook het jaarlijkse gala mag zeker niet ontbreken. Kortom, zet voor een week de kroeg op z’n kop!

Kick-In

Zoals je misschien al weet heet de introductieweek van Enschede de Kick-In. Als Kick-In commissie ben je verantwoordelijk om zoveel mogelijk aankomend studenten kennis te laten maken met de vereniging, met als doel dat er nieuwe leden bij de vereniging komen. De Kick-In wordt vaak gezien als één van de mooiste weken van het jaar!

Tribunaal

Als je net lid bent bij Audentis begint de pret pas echt. Tribunaal organiseert voor jou de eerste maanden allerlei leuke activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Denk hierbij aan activiteiten op de kroeg, tripjes naar andere steden of de leukste feestjes.