Lustrum

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat Audentis haar 7e lustrum had! Tijdens dit lustrum wordt gevierd dat Audentis alweer 35 jaar bestaat. We hebben daarom dit jaar ook een fantastisch gala gehad op een prachtige locatie waar we ook met z’n allen zijn blijven overnachten. Ook is er nog een gehele week gewijd aan het vieren van het lustrum. Tijdens deze week hebben we onder andere Wipe-Out gedaan, gedineerd op een chique locatie en nog veel meer.

Summer Kick-Off

Dit jaar is voor het eerst de Audentis Summer Kick-Off georganiseerd, een concert op de oude markt voor heel Enschede. Dit jaar was Lange Frans te gast bij ons en de studentenband ‘Bitter Sweet’ heeft ons ook voorzien van vele gave hits. Het was een groot succes en hopelijk komt er volgend jaar een volgende editie van de Audentis Summer Kick-Off.

Ambitiedag

Elk jaar organiseert Audentis de ambitiedag voor de ambiteuze studenten onder ons. Hierbij zijn verschillende bedrijven uit heel Nederland te gast. Ieder bedrijf komt met een studycase en de studenten die deze case het best weten op te lossen winnen gave prijzen.

Natentamenfeesten

Op de laatste vrijdag van de tentamenweken organiseert Audentis traditiegetrouw het Natentamenfeest. Op dit grote open feest komt heel Enschede af om even te vergeten waar ze de afgelopen weken zo ontzettend druk mee zijn geweest en om de tentamenperiode goed af te sluiten.

Naast de natentamenfeesten organiseren de verticalen het College der Eersten en Trekhaak beide ook een super gaaf open feest waar heel Enschede voor uitgenodigd is.

Bokaal Skireis

Rond februari organiseert een mannenjaarclub uit de jongste lichting een van de vetste evenementen van het jaar, genaamd de Bokaal Skireis. Elk jaar weer staan er ruim 60 man te trappelen om samen met Audentis de pistes af te sjezen. Van beginners tot aan professionele boarders of skiërs, iedereen kan mee. Natuurlijk worden er na een hele dag genieten van de sneeuw en de zon genoeg pullen met Duits of Frans bier genuttigd.

Symposium

Dit jaar is er een symposium georganiseerd voor iedere student in Enschede. De hoofdgastheren van dit symposium waren de topsporters Teun de Nooijer en Tim Jennekens. Daarnaast hebben enkele oud-leden verteld over hun succes na hun studententijd.

Gala

Ieder jaar is er weer opnieuw een groots gala ter viering van de verjaardag van de vereniging. De gala is ieder jaar op een andere, vaak hele chique, locatie. Het gala is voor veel leden een van de hoogtepunten van het jaar!

MSN Kerstdiner

Ieder jaar rond kerst organiseert het verticaal genaamd MSN een luxueus diner voor alle leden. Hier wordt elk jaar het kerstverhaal verteld en nuttigen de leden de meest chique wijnen.