Commissies

Bij Audentis zijn er veel mogelijkheden om jezelf op een meer serieuze manier te ontwikkelen. Door actief te zijn in een commissie krijg je de kans om je eigen competenties te verbeteren, iets toe te voegen aan de vereniging en hiernaast natuurlijk een geweldige tijd te beleven.

Er zijn verschillende commissies binnen de vereniging, bijvoorbeeld commissies die fulltime aanwezig zijn en toewerken naar een groot evenement, zoals de Dies Natalis of de Kick-In. Hiernaast zijn veel leden actief in kleine commissies, zoals de studiecommissie of de Redactie van het Verenigingsorgaan. Er zijn een aantal commissies waar je je als eerstejaars lid voor kan inschrijven zoals de broetjes-zusjes commissie of de ouderdagcommissie. Hierbij organiseer je dagen waar je aan je ouders en broertje of zusje laten zien wat Audentis inhoudt en waar jij veel tijd spendeert.

Besturen

Audentis wordt draaiende gehouden door onze twee besturen, de Senaat en het Sociëciteitsbestuur. Beide besturen zitten dagelijks in hun bestuurskamer in de Pakkerij om ervoor te zorgen dat alle leden elke dinsdag en donderdag op de kroeg kunnen staan.

De Senaat

Kort gezegd bestuurt de Senaat de hele vereniging. Zo onderhoudt zij de contacten met de Universiteit Twente, het Saxion, de gemeente Enschede en nog vele andere partijen. Ook begeleidt de Senaat alle commissies die Audentis rijk is en helpen hen waar nodig. De Senaat draagt ook zorg voor alle financiën van de vereniging en alles wat daarmee gemoeid is. Ook beheert de Senaat de website en onze eigen studieruimte ‘De Bul’.

Het Sociëciteitsbestuur

De kroeg blijft open door het Sociëteitsbestuur. Zij onderhoudt de vloer, tap en al het andere wat te zien is op Sociëciteit T.R.A.M. Hiernaast zijn de leden van het Sociëteitsbestuur je beste vrienden gedurende het hele jaar. Zij zijn altijd wel in voor een gezellige borrel en staan ook het langst op de kroeg!