DSCC/DJCR
'Audentis et Virtutis'

Sta jij aan het begin van je studententijd…

…en wil jij hier later op terugkijken als de mooiste tijd van je leven? Sluit je aan bij één van de grootste en daarnaast oudste studentenverenigingen van Enschede: DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’. 

De studentenvereniging staat bekend om haar traditionele karakter en daarnaast heeft Audentis Enschede als studentenstad op de kaart gezet. ‘Audentis et Virtutis’, betekent vrij vertaald ‘Voor hij die durft en moedig is’. Leden van Audentis, Audentianen, zijn mensen die zich naast hun studie actief inzetten voor het studentenleven in Enschede.  Zo wordt hét studentencafé van Enschede, ’t Gat in de Markt, beheerd door leden van Audentis.

Op de sociëteit T.R.A.M, ontstaat de bruisende cultuur door de verschillende bouwstenen van de vereniging: jaarclubs, disputen, studentenhuizen, commissies en subverenigingen. Zo vorm jij in je eerste jaar met anderen uit jouw lichting een jaarclub, een hechte groep vrienden waarmee je elke dinsdag gezellig gaat eten en daarna op de kroeg te vinden bent om te borrelen. 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een dispuut. Een groep, bestaande uit meerdere lichtingen waarmee je op de donderdag verschillende activiteiten zult ondernemen. Je kunt jezelf ontplooien door verschillende uitdagingen aan te gaan. Alles is hierin eigenlijk mogelijk, je kunt je het zo gek niet bedenken.

Van sporten bij het hockeyteam, de squashclub of zeilclub tot het meedoen aan de jaarlijkse cabaret voorstelling, het organiseren van een groots gala op locatie, meegaan op skireis, de kick-in van Audentis van begin tot eind realiseren en misschien nog wel belangrijker, vriendschappen voor het leven maken! 

De beste feestjes mogen dan ook niet ontbreken bij een omschrijving van Audentis, zo zijn wij tijdens de Kick-In (introductieweek van de Universiteit) prominent aanwezig om het studentenleven van Enschede aan jou te laten zien. Kortom, Audentis is dé studentenvereniging voor studenten die gezelligheid, ontplooiing, ontspanning en nieuwe vrienden zoeken; traditioneel, ondernemend, veelzijdig en toonaangevend! Spreekt dit jou wel aan? Word lid bij het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’.

Lijkt dit je nou wat?

Laat dan je e-mail achter voor de nieuwsbrief of schrijf je direct in bij Audentis!

Heb je nog vragen? Mail naar kick-in@audentis.nl of slide in onze DM’s!

Nog maar...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

totdat de Kick-In begint!