Audentis en COVID-19

Nieuwe start

Je staat klaar voor een nieuwe fase van je leven, je vertrouwde omgeving te verlaten en gaat op kamers wonen in Enschede om hier aan je studententijd te beginnen. Dit is natuurlijk best wel spannend en al helemaal nu het coronavirus van grote invloed is op ons dagelijks leven en daarnaast ook veel onzekerheid met zich meebrengt. 

Toch is het juist en vooral nu belangrijk om je aan te sluiten bij een studentenvereniging. Door de effecten van het coronavirus op het fysieke onderwijs en grootschalige evenementen wordt het lastiger om met nieuwe mensen in contact te komen, terwijl deze contacten in jouw studententijd onmisbaar zijn om nieuwe vriendschappen te sluiten, jezelf te ontplooien en je studiepunten te halen. Door je aan te sluiten bij een studentenvereniging kom je met verschillende mensen in contact die in precies hetzelfde schuitje zitten. 

Benieuwd hoe het studentenleven er de komende tijd uit gaat zien in tijden van corona? Neem dan een kijkje op onze Instagram waar we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en ervaringen delen van onze leden. En ja, er is dit jaar een introductieweek! Check de Kick-In pagina voor meer informatie hierover!